Tissen’s Loonbedrijf bestaat sinds 1971 en is gevestigd in de Boekend vlakbij Venlo. Door de gunstige ligging aan knooppunt Zaarderheiken (A73 / A74 / A67), kunnen wij u makkelijk bereiken.
We zijn actief in de dienstverlening aan tuinders, kassenbouwers en particulieren. Voor tuinders versnipperen wij gewassen, doen we graafwerkzaamheden bij verbouw en zorgen we voor de bodemvoorbereiding. Kassenbouwers zijn we van dienst met graafwerkzaamheden en machinetransport, hiervoor zijn we goed uitgerust met een 3 -assige trekker en dito eurodieplader. Particulieren nemen we met graafwerk, tuinrenovatie en tuinonderhoud het zware werk uit handen. Paardenliefhebbers zijn we van dienst met de aanleg en het ouderhoud van rijbakken zowel overdekt als buiten, met en zonder drainage.

Andere werkzaamheden die we uitvoeren zijn het maaien van bermen en gladheidsbestrijding voor bedrijven en gemeenten.

Doordat we alles in eigen regie hebben en over een grote verscheidenheid aan materiaal beschikken, kunnen we enorm flexibel zijn. Dit levert voor u als klant een groot voordeel op, zo lopen we niet vast als uw planning onverhoopt wijzigt en de inzet van ons materiaal aanpassen aan de omstandigheden ter plekke.

Ook voor grotere projecten zoals nieuwbouw en verbouw is Tissen’s Loonbedrijf een betrouwbare partner. Door alle ervaring die we door de jaren heen hebben opgedaan, weten we waar we alert op moeten zijn en zullen we u daarbij ondersteunen.

Onze medewerkers hebben ruimschoots ervaring in de diverse activiteiten waarbij ieder natuurlijk zijn specialiteit heeft ontwikkeld in de loop der jaren. Zo hebben we altijd de juiste expertise in huis.